Dinah – mourovatá soudkyně

Předán do nového domova: srpen 2024

Pokud váháte, zda do svého života vpustit nový impuls, pokud si nejste jistí, Dinah vám to během chvilky vysvětlí a misku vah jednoznačně převáží ve svůj prospěch.

Dinah je rozverná, sladká, hravá a mazlivá kotěcí holčička. Hýří optimismem a životní pohodu rozdává na všechny strany. Když jsme uvažovaly, s kým by mohl bydlet slepý kocourek Ray, Dinah byla jasná volba. Ta ho naučí žít. : - )

Dinah je vzorně čistotná, hodí se pro život v bytě či domě s případným budoucím přístupem ven výhradně až po své kastraci. Je pravděpodobné, že při správném seznámení si zvykne na všechny možné i nemožné zvířecí kamarády a kamarádky.

Dinah je kompletně očkovaná, ošetřená proti vnějším i vnitřním parazitům a označená mikročipem. Podmínkou její adopce je kastrace po dovršení pohlavní dospělosti.

V případě zájmu o její adopci Vás poprosíme o zaslání e-mailu na utulek@tstabor.cz. Do e-mailu napište základní informace o sobě, své rodině, dalších zvířatech, zázemí a zkušenostech s kočkami. Prostě takový zvířecí životopis, ať máme představu o tom, jaký život jí nabízíte. Na e-mail Vám odpovíme, zavoláme a domluvíme si první seznamovací návštěvu.

Za rozvážné focení patří naše poděkování Radku Havlíčkovi ♥ vividfoto.cz ♥